Over ons

Na jarenlang kennis te hebben opgedaan in de schoonmaak- en glazenwassersbranche, hebben wij in 1998 besloten om, onder de naam Efes Cleaning, op eigen benen te staan. De focus lag hierbij op dienstverlening ten behoeve van de particuliere markt. Een veranderende markt en een uitbreiding van het dienstenpakket heeft ons in 2008 doen besluiten onze aandacht te verleggen naar zakelijke dienstverlening, waaronder bedrijven, scholen, detailhandel en VvE's. Om een nieuwe frisse start te maken hebben wij gekozen voor een nieuwe naam. Pulire Facilitaire Dienstverlening was geboren. We kozen Pulire, het Italiaanse en Spaanse woord voor schoonmaak om zodoende onze roots niet te verloochenen en voor de extensie Facilitaire Dienstverlening om het bredere dienstenpakket aan te duiden. 

De afgelopen 10 jaar heeft ons bedrijf een groeispurt gemaakt. Dit heeft gelukkig geen negatieve gevolgen gehad op onze bedrijfsfilosofie en onze onderstaande kernwaarden.
Een goede prijs-kwaliteitsverhouding in combinatie met betrouwbaarheid, klant- en servicegericht werken, innovatie, duurzaamheid, maatschappelijke en sociale betrokkenheid, veiligheid, flexibiliteit en snel handelen kenmerken ons bedrijf.

"Niet lullen maar poetsen, Geen woorden maar daden en Afspraak is afspraak" zijn veel gehoorde woorden van klanten. Deze lofuitingen vervullen ons met gepaste trots. Echter is geen reden stil te zitten en achterover te leunen.

Anno 2017 zijn wij een moderne, flexibele onderneming, wiens eerdergenoemde kernwaarden staan als een huis. Een bedrijf dat bestaat uit een goed team en samenwerkt met kwalitatieve, betrouwbare partners, die naadloos aansluiten bij onze filosofie en waarden. Met als enig doel, bestaande en nieuwe klanten alle facilitaire zorgen toekomstbestendig uit handen te nemen zodat u zich onbekommerd en zorgeloos met een gerust hart kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.
Kortom een onderneming die klaar is voor de toekomst en deze met vertrouwen tegemoet ziet.